Ben jij een oldtimer liefhebber? Sluit gerust aan, ik namelijk ook! PreWarCar.com is de website waar je moet zijn om je oude auto te kopen of te verkopen. Of, zoals ik, te dromen en een spaardoel te kiezen. Maar er is meer. Zo lees je er ook over evenementen, rally’s en bijzondere auto’s. Kortom de online marktplaats en nieuwspagina voor de oldtimer liefhebber. Niet alleen voor vooroorlogse auto’s is er een website maar ook de liefhebber van klassiekers kan zijn hart op. Ben jij meer van de klassiekers bezoek dan postwarclassic.com. Ik mocht een brochure ontwerpen voor PreWarcar.com en hieronder zie je het resultaat.

Doel van de brochure

Op zowel prewarcar.com als op postwarclassic.com kun je adverteren. Denk bijvoorbeeld aan het promoten van evenementen door middel van online banners. Jaarlijks geeft PreWarCar.com een brochure uit met de mogelijkheden en kosten. Het doel is om op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier de verschillende mogelijkheden te presenteren.

Werkwijze en ontwerp

Voordat ik van start ga vraag ik altijd voor wie de brochure is en waar de klant de brochure ontvangt. Moet de brochure direct de aandacht trekken en zichzelf verkopen of ontvangt de klant de brochure na een korte introductie? Allemaal vragen die invloed hebben op het ontwerp.

Dat gevoel

Oude auto’s hebben een bepaalde sfeer. Het gevoel even terug te gaan in de tijd. Denk aan de mooie zwart-wit foto’s van je opa en oma. Zwierende jurken, een picknick in het zonnetje met een paard op de achtergrond. Dat gevoel. Dit gevoel van vroeger heeft de brochure direct, doordat er gebruik is gemaakt van een mooie zwart-wit foto.

Het doel

Maar het doel is ook het overzichtelijk maken van cijfers en mogelijkheden. Daarom is binnenin gebruik gemaakt van een makkelijk te lezen font, opgemaakte grafieken en tabellen.

Resultaat

Ben je nieuwsgierig naar het eindresultaat? Bekijk het hier!
Wil je ook een brochure laten ontwerpen? Klik dan hier om contact op te nemen.

Portfolio, Brochure, PreWarCar

Brochure, portfolio, ontwerp

Brochure, portfolio, ontwerp

Brochure, portfolio, ontwerp

 

 

Vergelijkbare opdrachten
Neem snel contact op

Hallo, leuk dat je er bent! Ik lees de gehele dag mijn e-mail laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt
Ontwerp, Leaflet, promotie