Brochure, Infographics

Het ontwerp van de brochure voor PreWarCar.com zie je op deze pagina. Ben jij een oldtimer liefhebber? Sluit gerust aan, ik namelijk ook! PreWarCar.com is de website waar je moet zijn om je oude auto te kopen of te verkopen. Of, zoals ik, te dromen en een spaardoel te kiezen. Maar er is meer. Zo lees je er ook over evenementen, rally’s en bijzondere auto’s. Kortom de online marktplaats en nieuwspagina voor de oldtimer liefhebber. Bovendien is er ook een website voor naoorlogse klassiekers. Dus ben jij meer van de klassiekers bezoek dan postwarclassic.com.

 

Ontwerp brochure PreWarCar.com

Cover van PreWarCar Brochure.

Ontwerp van de brochure en het doel

Op zowel prewarcar.com als op postwarclassic.com kun je adverteren. Denk bijvoorbeeld aan het promoten van evenementen door middel van online banners. Jaarlijks geeft PreWarCar.com een brochure uit met de mogelijkheden en kosten. Het doel is om op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier de verschillende mogelijkheden te presenteren.

Werkwijze en ontwerp

Voordat ik van start ga vraag ik altijd voor wie de brochure is en waar de klant de brochure ontvangt. Moet de brochure direct de aandacht trekken en zichzelf verkopen of ontvangt de klant de brochure na een korte introductie? Allemaal vragen die invloed hebben op het ontwerp.

DAT GEVOEL

Oude auto’s hebben een bepaalde sfeer. Het gevoel even terug te gaan in de tijd. Denk aan de mooie zwart-wit foto’s van je opa en oma. Zwierende jurken, een picknick in het zonnetje met een paard op de achtergrond. Dat gevoel. Dit gevoel van vroeger heeft de brochure direct, doordat er gebruik is gemaakt van een mooie zwart-wit foto.

HET DOEL

Maar het doel is ook het overzichtelijk maken van cijfers en mogelijkheden. Daarom is binnenin gebruik gemaakt van een makkelijk te lezen font, opgemaakte grafieken en tabellen.

Het uiteindelijke ontwerp

Infographic ontwerp brochure

Infographic ontwerp brochure PreWarCar.com

Ben je nieuwsgierig naar het eindresultaat? Bekijk het hier!
Wil je ook een brochure laten ontwerpen? Klik dan hier om contact op te nemen.

Related Projects
Stuur mij een bericht

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Flyer design technisch