Hi, ik ben Susanna

 In Over mij

Ooit wilde ik architect worden. Ik had een schrift en daar zaten mijn ontwerpen in. ‘Susanna de jonge architect’ stond er op de voorkant geschreven. Het woord architect was een breed begrip, want al mijn creatieve ideeën stonden erin. Schetsen van vliegende auto’s, plannen voor buurtfeesten en de verschillende mogelijke inrichtingen van mijn kleine kamertje. Een creatieve dromer en dat ben ik nog steeds. En dat blijf ik ook, maar vanaf nu kun je mijn schetsen, ideeën en portfolio bekijken op www.vectodesign.nl

Susanna, Grafisch, vormgeving, design, Goeree-Overflakkee

Tijd om te doen

Want je kunt niet blijven dromen en voor mij is het tijd om te doen! Zo droom ik er al jaren van om van mijn passie mijn werk te maken. Dat is gelukt, want na zes jaar ervaring als vormgever en vier jaar als communicatieadviseur waagde ik de sprong in het diepe met Vecto Design.

Heb jij ook een droom en is het tijd om te doen?

Ik help je graag! Als grafisch vormgever kan ik je helpen bij het maken van een vliegende start met een opvallende huisstijl of een mooie bedrijfspresentatie. Maar ook ontwerp ik infographics, magazines, promotiemateriaal en nog veel meer. Bezoek mijn website om mijn portfolio te bekijken. Ik vul mijn portfolio constant aan dus kom op een later moment zeker nog eens terug.

Ik werk vanuit mijn kantoor in Dirksland op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. Uiteraard ben je van harte welkom voor een kop koffie of thee, maar kom ik ook graag bij jou langs. Wil je meer weten over mij of wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op!

M: 0629153366
E: susanna@vectodesign.nl

Mijn laatste blogs lezen? Volg dan mijn werk door Vecto Design te volgen op social media. Klik op onderstaande links om mij te volgen.
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook

Laat een reactie achter

Neem snel contact op

Hallo, leuk dat je er bent! Ik lees de gehele dag mijn e-mail laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt